Hasznos tippek

A biztonságos közlekedés alapfeltétele: a tartós útburkolati jelek festése

Az útburkolati jelek kiemelt szerepet töltenek be a közlekedésben. Nagyon fontos, hogy tartósak legyenek, hiszen az eső, a hideg, és egyéb külső tényezők miatt hamar eltűnhetnek. Az Ön feladatai közé tartozik a biztonságos, szabályoknak megfelelő közlekedés feltételeinek biztosítása? Nem maradhat el a kiváló minőségű, időtálló útburkolati jelek festése, amit érdemes profi szakemberekre bízni.

A közúti forgalombiztonság szempontjából meghatározó szerepe van a pontos tájékoztatásnak. Nélkülözhetetlen az útburkolati jelek festése, ami a gépjárművezetők és a gyalogosok számára is fontos információkat ad át. Szabályzat szól a különböző útburkolati jelek kötelező használatáról. Különféle anyagok használhatóak fel az útburkolati jelek festéséhez: találkozhat magas, vagy alacsonyabb oldószertartalmú, és vízzel hígítható termékekkel is, de fontos, hogy minden esetben hozzáértő szakemberek végezzék a munkát. Az általános követelményeknek meg kell felelni, mint például a láthatóság, a geometriai követelmények, a rétegvastagság, a tartósság, a száradási idő. A jelzések külalakjára, technikai paramétereire komoly kritériumok vonatkoznak. Automatikával vezérelt burkolatjelfestő gépekkel kiváló eredményt érhet el, azonban ezeknek igazodniuk kell a helyi adottságokhoz és a munka mennyiségéhez.

Több éves tapasztalattal, korszerű eszközökkel és anyagokkal végezzük az útburkolati jelek festését a CAL3000 Forgalomtechnikai Kft. szakembereiként. Ideiglenes jelek feltüntetése és a tartós változat esetén egyaránt számíthat ránk. Tudjon meg többet színvonalas szolgáltatásunkról a www.csptrade.hu internetes oldalunkon!

Tegye lehetővé a szabályos, balesetmentes közlekedést kiváló minőségű útburkolati jelek festésével! Ha szeretne a végeredménnyel elégedett lenni, forduljon hozzánk segítségért! Vegye igénybe szolgáltatásunkat, és feleljen meg az érvényben lévő előírásoknak! Keressen bennünket bizalommal a 06-1-783-7723-as telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@csptrade.hu e-mail címünkre!