Motorozás

A motorkarbantartás és a kenőanyagok kapcsolata

A telet a motorkerékpárok mély álomban töltik, hiszen ilyenkor a körülmények cseppet sem kedvezőek. A hideg időben, a jeges utakon nem lehet élvezni a motorozást, de ezen kívül még balesetveszélyes is a téli időjárásban vasparipára pattanni. Ahogy enyhül az idő és beköszönt a tavasz, ismét itt a szezon, és el lehet kezdeni ébresztgetni a motorokat. A tavaszi felkészítés egyik kihagyhatatlan lépése a motorkarbantartás.

A motorkarbantartás során a motor minden porcikáját ellenőrizni kell, a motort pedig alkalmassá kell tenni a közlekedésre. Sokféle művelet tartozik ide, nem maradhat ki például az olajcsere sem. A motorkarbantartáshoz be kell szereznünk a megfelelő kenőanyagokat, amik segítségével a hajtóművet, a láncokat, a motort is kifogástalan állapotba hozhatjuk. Az olajcserét érdemes szezon elején elvégezni, hiszen innentől kezdve már azonnal használni is fogjuk a járművet. Ne feledjük megtisztítani az olajszűrőt és a légszűrőt! A láncokat rendszeresen be kell fújni lánckenővel, ezzel is biztosítjuk a hajtás gördülékenységét. Fontos, hogy olyat válasszunk, ami a motor típusához illik; erről a szervizkönyben tájékozódhatunk. A tökéletes motorolajjal ki tudjuk hozni a járműből a legjobbat.

A GOLDEN LUBE Kft. weboldalán, a www.olajborze.hu-n különféle olajokat vásárolhat, méghozzá igen nagy választékban. Nálunk nem csak a kínálat meggyőző, de arra is ügyelünk, hogy vásárlóink kedvező árakon tudják megrendelni azokat a kenőanyagokat, amik segítségével teljes körűen karban tudják tartani a járműveiket. Látogasson el kenyőanyag webáruházunkba, és gondoskodjon minőségi termékekről a rendszeres motorkarbantartáshoz!

Nem csak motorkerékpárokhoz való kenőanyagokat kínálunk webáruházunkban, de ezen kívül még vásárolhat haszongépjárművekhez, mezőgazdasági gépekhez, személygépjárművekhez, kishaszonjárművekhez, valamint hajtóművekhez való olajokat is. Ne keresse máshol, mert nálunk minden kritériumnak megfelelő termékeket talál!

Keressen bennünket bizalommal, és legyen Ön is visszatérő vevőink egyike! Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink egyikén, hogy segíthessünk a választásban, illetve a rendelésben is! Hívjon minket a 06-30-264-1907-es telefonszámon vagy írjon nekünk az info@goldenlube.hu e-mail címre!