Szerviz

Amikor nagy a gond, segít a márkafüggetlen autószerviz

Magyarországon nem ritkák a több éves használt gépjárművek az utakon. Ezekhez az autókhoz azonban nehéz már megfelelő szakembert találni, pedig igazán csak a koros autók igényelnék ezt. Erre azonban megoldást nyújtanak a márkafüggetlen autószervizek.

A márkafüggetlen autószerviz azoknak az autótulajdonosoknak is a segítségére áll, akik nem a legújabb autómodellekkel rendelkeznek és nincs a közelükben márkaszerviz, ahol orvosolhatnák a problémát. Minél öregebb egy autó, annál több hiba fordul vele elő. A márkafüggetlen autószerviz azonban nem csak az új, hanem a régi modelleket is örömmel diagnosztizálja, javítja és akár pótalkatrészek beszerzését és beszerelését is vállalja, akármilyen márkáról is legyen szó.

Milyen szolgáltatások érhetőek el egy márkafüggetlen autószerviznél?

Bár sokan úgy gondolják, hogy a szolgáltatások listája nagyon rövidre szabott a márkafüggetlen autószervizben, ez téves feltételezés. Ugyanolyan kényelem, gyorsaság és kiszolgálás vár bennünket, mintha a kocsinkat a saját márkaszervizünkben vinnénk. Így aztán nem kell azért aggódnunk ha kisebb vagy nagyobb probléma adódik, vagy egyszerűbb alkatrész cserét szeretnénk, esetleg baleset miatti javításra lenne szükségünk.

A márkafüggetlen autószervizben ugyanúgy képesek motorikus hibákat javítani, mint a futómű, a fékrendszer vagy a váltók javítását. Az egyszerű olajcsere, szűrő csere, klíma feltöltés és a gumiabroncsok szezonális cseréje sem jelent gondot számukra. Ha pedig szükséges, akár csere autóval is kedveskednek az ügyfeleknek ha nagyobb munkáról van szó, mint a karosszéria javítás, fényezés vagy polírozás.

Azonban érdemes olyan minőségi, megbízható márkafüggetlen autószervizt találni, amilyen a Harmati Motor kft. Autójavító is Budakeszin, ahol hétfőtől péntekig, 8 és 17 óra között várják az autókat a Budaörsi út 15. szám alatt. A 20 éves tapasztalattal rendelkező cégről bővebb információkhoz juthatunk weboldalukon, az https://www.autoszervizharmati.hu webcímen, de örömmel tájékoztatnak telefonon is a +36 70/308-7777 telefonszámon vagy a szerviz@harmati.hu e-mail címen.