Jogosítvány

Autóbérlés sokszínű szolgáltatásokkal kiegészítve!

Az autóbérlés számtalan alkalommal jöhet jól életünk során. Elsősorban azok számára hasznos szolgáltatás, akik rendelkeznek jogosítvánnyal, de nincsen saját autójuk. Ők kirándulásokhoz és üzleti utakhoz is bérelhetnek autót, kényelmesebbé és gyorsabbá téve ezzel az utazást. Az autótulajdonosok is sokszor élnek az autóbérlés lehetőségével, leginkább olyankor, amikor vonattal, busszal vagy repülővel utaznak egy másik városba, és a praktikus városi közlekedéshez kölcsönöznek járművet. Autóval sokkal gyorsabban el lehet jutni bárhová, és amiatt sem kell aggódnunk, hogy eltévedünk a tömegközlekedési eszközök bonyolult hálózatában. Amennyiben Ön is személygépjárművet, vagy kishaszonjárművet bérelne, hozzánk bizalommal fordulhat!

Budapesti autókölcsönzőnk célja, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsa ügyfeleinek, éppen ezért nem csak a bérelhető gépjárművek választéka széles, hanem a kiegészítő szolgáltatásoké is. Sok csomaggal utazóknak biztosítunk tetőboxot, hét nap feletti autóbérlés esetén ráadásul ingyenesen. Mivel a bonyolult úthálózatok erdejében könnyű eltévedni, ingyen biztosítunk GPS-t is az autókhoz, hogy zökkenőmentes legyen az utazás. Amennyiben igényt tart rá az ügyfél, szolgáltatásaink közé tartozik a sofőr biztosítása is, mindössze annyi a feltétel, hogy minimum 5 órára kell kibérelni a járművet a sofőrrel együtt. A gyerekek biztonsága számunkra is elsődleges, így szolgáltatásaink közé tartozik a gyerekülések ingyenes biztosítása. Egyedi árajánlat alapján pedig a Budapesten kívüli kiszállítást is vállaljuk. Az autóbérlés menete rendkívül egyszerű, az ügyfél lakcímkártyája, jogosítványa, személyi igazolványa és a kaució kifizetése szükséges hozzá. Utazzon gyorsan és kényelmesen, béreljen tőlünk autót kedvező áron!

További információért látogasson el honlapunkra, a www.kisnagyautoberles.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-20-474-0712-es telefonszámon, illetve a berles@kisnagyautoberles.hu e-mail címen!