Hasznos tippek

Autóklíma tisztítás – Miért nem szabad elhanyagolni?

autóklíma tisztítás

Rendszeresen használ Ön is klímát az autójában? Az egészsége megőrzése érdekében, és ha szeretné a berendezést minél tovább probléma nélkül működtetni, nem maradhat el az autóklíma tisztítása és fertőtlenítése. Célszerű autószervizben dolgozó szakemberek segítségét kérni, akik megbízható módon és gyorsan elvégzik a feladatot.

A gépjárművek egyik leghasznosabb extra felszerelése az autóklíma, ami ma már a legtöbb autós életében nélkülözhetetlen. Ha Ön is rendszeresen vezet, bizonyára tudja, hogy milyen nagy szükség van erre a megoldásra, hiszen a tikkasztó meleg elviselhetetlenné válhat a dugóban, és az autópályán egyaránt. Nem csak nyáron, hanem a téli hónapokban is előnyére válhat a klíma használata. A hideg levegő lehűti az utasteret, és segít a páramentesítésben, így kényelmesen és biztonságosan utazhat. Azonban nem szabad megfeledkeznie az autóklíma tisztításáról, ugyanis ha elhanyagolja a karbantartást, könnyen megtelepedhetnek és elszaporodhatnak a mikroorganizmusok, a baktériumok és a gombák. Legalább évente egyszer szükség van az autóklíma tisztítására, amikor érdemes a töltést és a fertőtlenítést is megoldani. Ezek bizonyos mennyiség után a tüdőbe kerülve irritáló hatást fejthetnek ki, ami akár betegségek kialakulásához is vezethet. Elkerülheti a kellemetlenségeket, sokat tehet a saját, és az utastársai egészségének megőrzéséért, valamint növelheti a klímaberendezés élettartamát, ha figyelmet fordít az autóklíma tisztítására. Korszerű és megbízható módszer az autóklíma tisztítás ózonnal, amivel a légkondicionáló, a szellőzőjáratok, valamint az utastér is hatékonyan fertőtleníthető.

Keresse fel autószervizünket, és bízza ránk az autóklíma tisztítását! Kérje szakembereink segítségét, és hasznos tanácsait annak érdekében, hogy minél tovább ki tudja használni a klímaberendezése előnyeit! Cégünk, az AR-GO Bt. több éve nyújt színvonalas szolgáltatást, többek között vállaljuk a klíma töltését, javítását és fertőtlenítését. Informálódjon részletesen a www.ar-go.hu weboldalon, és érdeklődjön az autóklíma tisztítás árakról a 06-1-4319407-es telefonszámunkon, vagy írjon üzenetet az argoabroncs@t-email.hu címünkre!