Alkatrészek

Az autóbontók szolgáltatásairól bővebben

Bár a szolgáltatásai közé tartozik az autóbontás, az autóbontók nem csak ebben jeleskednek. Vannak olyan bontók, melyek szervizként és alkatrészboltként is működnek, így egy helyen találhatunk meg mindent, amire szükségünk lehet. Autóbontóhoz elsősorban akkor fordulunk, ha az autónk annyira tönkremegy, hogy már roncsnak nyilváníthatjuk. Ilyenkor érdemes kihozni a legtöbbet a helyzetből, és eladni az autót egy autóbontónak. Ők hasznosítják a menthető alkatrészeket, és bontott alkatrészként újra eladják. Ha autóbontóba visszük a roncsautónkat, egy igazán környezettudatos döntést hozunk. Ám nem csak az autóbontás miatt éri meg megbízható bontót választani. Ha a fővárosban él, ajánljuk figyelmébe regisztrált autóbontónkat Budapesten!

A Beck & Beck Autóbontó rendelkezésére áll hétköznapokon és szombaton is, látogasson el hozzánk bátran! Autóbontónk Budapesten, a 22. kerületben található, így a fővárosi lakosok számára gyorsan elérhetőek vagyunk, nem kell sokat utazniuk az autóbontóig. Nem csak autóbontást vállalunk, számos egyéb szolgáltatása is van budapesti autóbontónknak. Új és bontott alkatrészeket árusítunk, gumiszerelést és autóüvegezést is vállalunk. Gyorsszervizként is működünk, vállaljuk az olajcserét, kipufogócserét, karosszéria-javítást és a szerkezeti-lakatos munkákat is. Érdemes minket választani, hiszen teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Mivel a Beck & Beck Autóbontó regisztrált budapesti autóbontó, teljesen legálisan végezzük el a bontást, így megbízhat bennünk. Fontos számunkra, hogy jó kapcsolatot ápoljunk az ügyfeleinkkel, így számíthat az együttműködésünkre, hiszen nekünk is az az érdekünk, hogy ügyfeleink a későbbi autóproblémáikkal is minket keressenek fel.

Ha szeretne többet megtudni budapesti autóbontónkról, látogasson el honlapunkra, a www.beckbonto.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-207-14-74-es telefonszámon, illetve az info@beckbonto.hu e-mail címen!