Hasznos tippek

CASCO biztosítás – Miért előnyös?

casco

Szeretne teljes védelmet a gépjárművére? Olyan szolgáltatásokra van szüksége, amelyeket a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás nem tartalmaz? Informálódjon a CASCO biztosításról, ami az előnyére válhat több szempontból!

Az emberek életében alapvetően fontos, hogy rendelkezésre álljon egy megbízható gépjármű. Ez a vagyontárgy nagy összegbe kerül, különösen, ha új autót vásárol valaki. A közlekedési eszköz nélkülözhetetlen a családok életében, nem csak a közös utazások miatt, hanem a mindennapi használat és munkába járás során is. A törvény előírja a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás megkötését, így ezzel mindenki rendelkezik. Ez fontos az új és a használt autókra vonatkozóan is. A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás azonban csak olyan károk esetén fizet, amit a tulajdonos okoz egy másik autónak. A CASCO biztosítás megkötése azért fontos, mert ez a saját kocsiban keletkezett különféle károk esetén téríti meg a helyreállítás költségeit. Ha nem rendelkezik CASCO biztosítással, akkor az Ön értékes vagyontárgya nincs biztosítva megfelelően. Az éghajlati változások miatt a természeti jelenségek óriási károkat okozhatnak. Előfordulhat, hogy a vihar, a jégeső megrongálja az Ön autóját. Ilyenkor csak akkor mentesülhet a költségek kifizetése alól, ha rendelkezik CASCO biztosítással. A sérülések helyrehozatala, a javítás szervizben, szerelőműhelyben történik, amelyeknek számláit fedezheti az Ön CASCO biztosítása. Különösen fontos a CASCO biztosítás megkötése a napjainkban egyre gyakrabban előforduló lopások miatt. Bizonyára az Ön autójában is található többféle berendezés, felszerelés, amelyek eltulajdonítása komoly gondot okozna. A CASCO biztosítás részlopás esetén is fizethet. A szerződés megkötésekor vegye figyelembe, hogy milyen extra tartozékok találhatók a gépjárműben! A CASCO biztosításoknál különböző összegű önrész választható. Tudnia kell, hogy ezt az összeget Ön fizeti meg a kár esetén, és csak az e feletti részt kapja meg szolgáltatásként a biztosítótól.

Kérje cégünk, a Pannon-Safe Kft. szakembereinek tanácsát, és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb szolgáltatást! Használja online kalkulátorunkat, és olvasson részletesen a CASCO biztosításról a www.pannonsafe.hu weboldalon! Felmerülő kérdéseivel pedig keressen bennünket a 06-72-222010-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@pannonsafe.hu e-mail címünkre!