Abroncsok

Csökkentse a baleset kockázatát kiváló minőségű téli gumikkal!

A hideg, csapadékos időszakban sem kerüli az autóvezetést? A gépjármű kiváló állapotának megőrzéséhez hozzátartozik a megfelelő típusú és minőségű autógumik felszerelése. A jelenlegi hónapokban fokozottan ajánlott a téli gumik használata. Számos érv szól a téli gumik alkalmazása mellett, melyeket nem érdemes figyelmen kívül hagyni. Saját és utastársaink épsége múlik azon, hogy megfelelően cselekszünk-e.

A biztonságos közlekedés nem csak a vezetési tapasztalatunkon és az alkatrészek ellenőrzésének gyakoriságán múlik, hanem rendkívül fontos az évszaknak megfelelő autógumik felszerelése is. Még jó néhány hétig marad a többnyire 7 oC alatti hőmérséklet, és több alkalommal számíthatunk csapadékra, ezért nem célszerű téli gumik nélkül útnak indulni. A hideg aszfalton kifejezetten szükség van a mély barázdákkal, lamellákkal ellátott futófelületre. Csak akkor közlekedhetünk megbízhatóan, ha az elvárásoknak megfelelő téli gumikkal rendelkezünk.

Színvonalas szolgáltatással, hosszú időn keresztül megbízható termékekkel várja cégünk, az AR-GO Bt. webáruháza! Teljes körű segítséget nyújtunk az autógumik terén, így könnyedén beszerezheti a megfelelő téli gumikat, valamint ránk bízhatja a szervizelést, javítást, gumitárolást is. Különböző gyártók kiváló minőségű termékeivel állunk rendelkezésére, autója típusa szerint vásárolhatja meg a lehető legjobb téli gumikat, valamint más kellékeket is. Több éves tapasztalattal, rugalmasan, kedvező feltételek mellett kínálunk nagyszerű termékeket. Tekintse meg téli gumi választékunkat, és informálódjon egyéb szolgáltatásainkról is a www.ar-go.hu internetes oldalunkon!

Gondoskodjon saját, illetve mások biztonságáról megfelelő típusú és minőségű téli gumik használatával! Jusson hozzá a legmegfelelőbb termékhez egyszerűen és gyorsan! Autógumik megrendelésével, és felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen bennünket a 06-1-431-9407-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az argoabroncs@t-email.hu címünkre! Készséggel állunk rendelkezésére!