Ügyintézés

Forgalomba helyezés, honosítás teljes körű ügyintézéssel

forgalomba helyezés

Gépjármű vásárlását tervezi, és valószínű, hogy külföldről behozott autóval közlekedik a közeljövőben? Szeretne egy autót újra forgalomba helyezni, amit igyekszik a lehető legegyszerűbben intézni? Megkímélheti magát a várakozástól, a bonyolult és hosszadalmas ügyintézéstől, ha a forgalomba helyezéssel kapcsolatos összes ügyet profi szakemberekre bízza.

Ha külföldön vásárol gépjárművet, tisztában kell lennie azzal, hogy az adott országból behozott járművekre milyen szabályok vonatkoznak. Amennyiben nem EU-s országból érkező autóról van szó, szükség van a vámkezelésre. A közlekedési hatósággal való kapcsolatfelvétel mindenkire vonatkozik, mivel el kell intézni a forgalomba helyezést megelőző eljárásokat. Ezután kerül sor az eredetiség vizsgálatra, a műszaki vizsgáztatásra, a honosításra, a regisztrációs adó ügyintézésére. Érdemes régóta sikeresen működő szolgáltatóval felvenni a kapcsolatot, ahol minden teendő ellátásában segítenek Önnek. Ez a legegyszerűbb megoldás, amivel sok időt, energiát és költséget spórolhat meg.

Foglaljon időpontot online, és intézze egyszerűen a forgalomba helyezést, a honosítást, és más teendőket is! Vegye igénybe cégünk, a CARACE Autótechnika Kft. szolgáltatását, hogy minél hamarabb tudjon útnak indulni a járművével! Megbízható segítséget nyújtunk Önnek, így nem kell sorban állni, és hosszú időn keresztül várni a nélkülözhetetlen dokumentumok beszerzése miatt. Célunk, hogy minél könnyebb és gyorsabb legyen a forgalomba helyezés, a honosítás, és minden más teendő ellátása, ami szükséges a problémamentes, biztonságos közlekedéshez. Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.caracekft.hu weboldalon!

Válassza ki az Ön számára minden szempontból megfelelő járművet, és intézze gördülékenyen a forgalomba helyezést! Kérje megbízható munkatársaink segítségét, hogy minél rövidebb időn belül tudjon útnak indulni! Egyeztessen időpontot online, felmerülő kérdéseivel pedig forduljon hozzánk a 06-23-365623-as telefonszámunkon, vagy küldjön üzenetet az info@carace.hu e-mail címünkre!