Hasznos tippek

Haspáncéllal hatékonyan védheti az autó motorját

Gyakran autózik olyan helyen, ahol könnyen leérhet a gépjármű alja? Szeretné a problémák kialakulását megelőzni? Komoly anyagi kártól óvhatja meg magát, és hatékonyan védheti a jármű motorját, ha haspáncélt szereltet fel.

A motor és a körülötte található alkatrészek kiemelt szerepet játszanak a gépjárművek működésében. Fontos, hogy ezek állapotát rendszeresen ellenőrizze, és hiba észlelése esetén rögtön megtegye a megfelelő lépéseket. Alulról nincsenek hatékonyan védve, ezért könnyen előfordulhat, hogy kavicsos, jégbordás, egyenetlen felületű utakon megsérülnek. Ha rendszeresen közlekedik ilyen körülmények között, vagy nem akar kompromisszumot kötni az autó használata során, érdemes haspáncélt felszereltetni.

haspáncél, más néven motorvédő lemez, kiválóan alkalmas a motor és a többi alkatrész védelmére akár közúton, vagy erdős utakon, akár más környezetben közlekedik. Haspáncél használatával elkerülheti a jelentős anyagi kiadással járó meghibásodásokat, mint például az olajteknő javítása vagy cseréje. Igaz, hogy a napjainkban kapható gépjárművek jelentős része fel van szerelve műanyag porvédővel, de ez nem nyújt megbízható védelmet. Csak az acélból készült motorvédő lemez áll ellen az ütődéseknek.

Gépjárműve típusa szerint biztosítjuk a megfelelő méretű, kiváló minőségű, strapabíró haspáncélt cégünknél, a Verecke Bt.-nél! Seriff motorvédő lemezünknek köszönhetően élménnyé válhat az autózás, és nem kell aggódnia az alkatrészek sérülése miatt a kavicsos vagy jégbordás úton sem. 2-3 mm-es acélból készült haspáncélt kínálunk, ami fúrás nélkül, könnyen felszerelhető. Kérjen árajánlatot, és tudjon meg többet a szolgáltatásunkról a www.seriff.hu internetes oldalon!

Közlekedjen magabiztosan, és kerülje el a kellemetlenségeket! Óvja hatékonyan a gépjármű motorját, és más fontos alkatrészeket is! Szerezze be tőlünk a méretpontos haspáncélt! Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk a 06-70-516-4154-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@seriff.hu e-mail címünkre!