Szerviz

Hasznos eszköz autószerelőknek: a horpadásjavító ragasztórúd

Sajnos nagyon gyakoriak az utakon a koccanásos balesetek, illetve az is, hogy a szabályosan parkoló autóra rányitják a mellé beálló ajtaját, ami sérülést okoz. Kisebb horpadások nagyon könnyen keletkeznek egy járművön, azonban ezek egy autószerelő műhelyben könnyen eltüntethetőek, mégpedig horpadásjavító ragasztórúd használatával. Ön még nem hallott róla? Akkor érdemes tovább olvasnia, nézzük, mi mindent érdemes tudni erről a termékről, valamint kiknek éri meg megvásárolniuk!

A horpadásjavító ragasztórúd beszerzése minden autójavítással foglalkozó szakembernek, illetve műhelynek ajánlott. Használatával egyszerűen eltüntethetőek a kisebb-nagyobb horpadások a karosszériáról. A leggyakrabban azoknál a járműveknél fordulnak elő horpadások, amelyek a szabad ég alatt parkolnak. Az ilyen helyeken ugyanis lehetetlen elkerülni, hogy ne essen rá faág, jégeső vagy akár gesztenye, és ezek könnyen nyomot hagynak. Sajnos durvább sérüléseknél nem nyújt megoldást a horpadásjavító ragasztórúd, azonban a kisebb horpadásokkal hiba lenne fényező műhelybe küldeni az ügyfeleket, ami ráadásul sokkal időigényesebb is.

Cégünktől a horpadásjavító ragasztórúd kedvező áron beszerezhető. Használata gyakorlatot, szakértelmet, valamint megfelelő eszközöket igényel, azonban egy precíz, jól felszerelt autószerelő műhelyben nagyon szépen kijavíthatóak vele a karosszériát ért hibák. Érdemes lehet egyszerre akár nagyobb mennyiséget is megrendelni belőle, hogy mindig a szerelő kollégák rendelkezésére álljon, ne akadályozza a munkát az, hogy kifogyott a műhely a horpadásjavító ragasztórúdból.

Keressen fel minket bizalommal Ön is, ha szeretne többet tudni a horpadásjavító ragasztórúdról! Tájékozódjon honlapunkon, a www.euro-higienia.hu oldalon, ha pedig kérdése van, lépjen velünk kapcsolatba a (+36 23) 611-384-es telefonszámon vagy az  info@euro-higienia.hu e-mail címen! Kollégáink szívesen segítenek mindenben és nyújtanak részletes tájékoztatást Önnek.