Abroncsok

Ideje visszaváltani a minőségi nyári gumikra!

A következő hónapokban sem pihenteti autóját? A gépjármű alapos és rendszeres átvizsgálása során nagy figyelmet igényelnek az autógumik. A jelenlegi hónapoktól kezdve már csak a nyári gumikat célszerű használatba vennie, kivéve, ha más időjárással jellemezhető vidékre utazik. Ha szeretne veszélytelenül közlekedni, és az autógumik kifogástalan állapotát minél tovább megőrizni, tanácsos magas minőségű nyári gumikra váltania.

Gyakran gondolkodóba esünk azzal kapcsolatban, hogy nagy jelentősége van-e a téli és nyári gumik cseréjének. Ha a két típust közelebbről szemügyre vesszük, máris láthatjuk a jelentős különbséget. A nyári gumik futófelülete sokkal telítettebb, mint a télieké. A kevésbé tagolt mintázat lehetővé teszi a kiváló tapadást. A hosszanti és oldalirányú csatornák tökéletes megoldást nyújtanak a víz elvezetésére a csapadékos időben. A télivel ellentétben a nyári gumik anyaga szilárdabb, így kiválóan biztosítják a tapadást, illetve a kopásállóságot. Nem érdemes spórolnunk az autógumik beszerzésekor, hiszen jó termékekkel hosszú éveken át biztonságban érezhetjük magunkat. Sőt ki sem kell mozdulnunk otthonunkból, ugyanis interneten keresztül is megrendelhetjük a hiányzó autógumikat.

Kedvező áron juthat minőségi autógumikhoz, ha a Bart-Lux Kft.-t választja. Ingyenes házhozszállítással és szerelési akcióval várjuk megrendelését. Nyári gumik széles kínálatából rendelheti meg az adott jármű számára legkiválóbb termékeket. Méret, autó, és kulcsszó szerint is kereshet webáruházunkban, így gyorsan és egyszerűen juthat hozzá a szükséges eszközökhöz. Válogasson a különböző autógumi típusok között, és tájékozódjon részletesen szolgáltatásainkról a www.gumilearazas.hu weboldalunkon!

Közlekedjen biztonságosan az évszaknak megfelelő autógumik használatával! Szerezze be a gépjármű típusa szerinti legideálisabb, magas minőségű nyári gumikat webáruházunkból! Kérdés esetén, illetve megrendelés ügyében vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-214-8810-es telefonszámunkon, vagy az info@gumilearazas.hu e-mail címünkön!