Ügyintézés

Intézze gyorsan és egyszerűen a kötelező műszaki vizsgát!

Hamarosan műszaki vizsgára kell vinnie autóját? Már előre tart attól, hogy nem kap gyorsan időpontot, vagy más nehézséggel találja szemben magát? A műszaki vizsga rövid idő alatt, egyéni igényeinek megfelelően, gördülékenyen is teljesíthető. Felkészült és rugalmas szolgáltató segítségével rendkívül gyorsan túllehet a műszaki vizsgáztatáson.

Bármilyen típusú gépjárművel rendelkezünk, a műszaki vizsgáztatás kötelező. Ez a saját érdekünk is, hiszen teljes képet kaphatunk a jármű állapotáról. A szükséges alkatrészek cseréjét és a javítási munkálatokat követően teljes biztonságban érezhetjük magunkat. Ha több autónk van, mert például szállítmányozó céget vezetünk, nehéz lehet folyamatosan figyelni a műszaki vizsgák esedékességét. A legjobb megoldás, ha olyan szolgáltató segítségét kérjük, ahol nyomon követik ezeket a dátumokat, és rugalmasan, rövid idő alatt elvégzik a műszaki vizsgáztatást.

Egyedülálló lehetőséget nyújtunk arra, hogy minél könnyebben és gyorsabban teljesüljön járműve műszaki vizsgáztatása. A Carace Kft. munkatársaiként mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél hamarabb a kezében tudhassa a szükséges nyomtatványokat. Tájékoztatjuk gépjárműve állapotáról, és lehetővé tesszük, hogy végig figyelemmel kísérje tevékenységünket. Korszerű eszközökkel rendelkezünk, amelyek ezt egyszerűen biztosítják. Nem csak autó tulajdonosaként érdemes hozzánk fordulnia, hanem cég-, illetve szervizvezetőként, szállítmányozóként, vagy munkagép működtetőként is. Nem szükséges folyamatosan a műszaki vizsga lejárati idejére ügyelnie, hiszen ezt megtesszük mi Ön helyett. Tudjon meg többet színvonalas szolgáltatásainkról és a műszaki vizsgáztatás menetéről a www.carace.hu weboldalunkon!

Kerülje el a fennakadásokat és a felesleges várakozást! Egyeztessen velünk a műszaki vizsgáztatás időpontjáról! Bízza ránk járművét, és kövesse figyelemmel az általunk végzett munkálatokat! Jelentkezzen hozzánk minél hamarabb a 06-23-365-623-as telefonszámunkon, írjon nekünk az info@carace.hu e-mail címünkre, vagy foglaljon időpontot online!