Abroncsok

Kösse össze az autógumik cseréjét a gépjármű átvizsgálásával!

Rendszeresen indul útnak a következő hónapokban, ezért szüksége van az autógumik cseréjére? A kiváló állapotú autógumikon kívül figyelmet kell fordítania a gépjármű más részeire is. Tavaszi akciók keretein belül találhat olyan céget, akik ingyenesen elvégzik az átvizsgálást, ha náluk rendeli meg az autógumik cseréjét.

Tavasszal beköszönt a jó idő, és ezzel egy időben le kell bonyolítanunk az autógumik cseréjét is. Fontos, hogy a közlekedési szokásainknak megfelelően időzítsük ezt a feladatot. Ha leginkább a reggeli, vagy esti időszakokban használjuk autónkat, érdemes később intéznünk az autógumik cseréjét. Ha pedig legfőképp napközben közlekedünk, célszerű minél hamarabb megoldanunk a teendőnket. Nem érdemes spórolnunk az autógumik beszerzésén, ugyanis több nehézséggel is találkozhatunk, ha így teszünk. A magas minőségű autógumikat érdemes profi szakemberekkel felszereltetnünk, és tanácsos más alkatrészeket is alaposan ellenőriztetnünk. Mindezt megoldhatjuk egy helyen, ha jól felszerelt szervizt keresünk fel.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk az AR-GO Bt. munkatársaiként. Minőségi autógumik beszerzése, cseréje, állapotfelmérés, és minden más teendő esetén rendelkezésére állunk, sőt, felkészülten vállaljuk a műszaki vizsgáztatást is. Autógumik hatalmas választékával állunk rendelkezésére, így biztos, hogy megtalálja a saját autója számára legmegfelelőbb típust. Áprilisi akciónk során biztosítjuk a teljes átvizsgálást is, amennyiben nálunk végezteti el az autógumik cseréjét. Bővebb információért látogasson el a www.ar-go.hu címen elérhető internetes oldalunkra!

Fordítson nagy figyelmet autója összes alkatrészére! Induljon útnak minden egyes alkalommal teljes biztonságban! Autógumik cseréje, és a jármű alapos átvizsgálása céljából forduljon hozzánk megbízható segítségért megadott elérhetőségeinken! Jelezze felénk igényét, és tegye fel kérdéseit a 06-1-431-9407-es telefonszámunkon, vagy írjon az argoabroncs@t-email.hu e-mail címünkre!