Hasznos tippek

Miért érdemes korszerű állófűtést alkalmazni?

Rengeteg problémát okozott a befagyott szélvédő a téli hónapokban? Nem szeretne többször hideg utastérbe ülni? Igyekszik a kellemetlenségektől megkímélni magát?Állófűtéssel könnyedén tehet eleget igényeinek, és kényelmesen indulhat útnak minden alkalommal.

A modern világban egyre fontosabbá és elérhetőbbé válik a kényelem, illetve a biztonság. Manapság egyre többen választják az állófűtést, ami nem meglepő, hiszen rengeteg előnnyel jár az alkalmazása. Biztos, hogy Önnek is sok bosszúságot okoz a hideg reggeleken a jégtelenítés. Ha tisztítást követően indít, vagy járó motor mellett próbálja a jeget eltakarítani, kellemetlen pillanatokat szerezhet magának. Erről feledkezhet meg, amennyiben az állófűtés alkalmazása mellett dönt. A téli hónapokban megkímélheti magát a szélvédőre fagyott csapadék kaparásától, és nem kell a belső tér felmelegedésére sokáig várni. Növelheti az autó élettartamát, mivel az állófűtés használatával csökkentheti a motorkopás mértékét. Számos előnye között érdemes megemlíteni a komfortot, az üzemanyagtakarékosságot, a motor- és a környezetvédelmet. Egyéni igényei szerint, kényelmesen szabályozhatja az állófűtést. Előre beprogramozhatja, hogy mikortól és mennyi ideig működjön a készülék. A modern technológiának köszönhetően lehetősége van akár már távvezérléssel is elindítani.

Megbízható szakemberekre bízhatja az állófűtést, ha cégünkre, a Kunstár és Társa Bt.-re bízza a készüléket! Korszerű, biztonságosan használható eszközökkel várjuk. Hasznos tanácsokat adunk, és körültekintően végezzük a szerkezetek beépítését. Tájékozódjon részletesen színvonalas szolgáltatásunkról a www.kunstartachograf.hu weboldalunkon!

Élvezze a kényelmet, és gondoskodjon az autó kiváló állapotának fenntartásáról! Kerülje el a hidegindítást, és növelje a motor élettartamát! Használja ki az állófűtés minden előnyét! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-30-458-1185-ös telefonszámunkon vagy írjon nekünk a kunstarbt@globonet.hu e-mail címünkre! Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal!