Hasznos tippek

Miért éri meg az LPG beszerelés árát kifizetni?

Túl magasnak találja a benzin árát, ezért ennél kedvezőbb megoldást keres? Szeretné az autóját olcsóbban és környezetkímélőbb módon üzemeltetni? Ezekre a problémákra kínál megoldást az LPG. Megéri a befektetés, ugyanis a LPG beszerelés ára megtérül.

Az országban még nem túl elterjedt az autógáz beszerelés, pedig nem új technológiáról van szó. Az LPG a Liquified Petroleum Gas rövidítése, ami a kőolaj-kitermelés mellékterméke, és tisztább, mint a PB gáz. Jóval kevesebb szennyező anyag kerülhet a levegőbe, mint a hagyományos üzemanyagoknál, ha LPG-vel üzemelnek a gépjárművek. Gazdasági szempontból is megéri az LPG beszerelés árát megfizetni, hiszen jelentős összeget spórolhat, ha a benzin helyett autógázzal működteti az autóját. Felmerülhet az a kérdés, hogy mennyi idő alatt térülhet vissza a LPG beszerelés ára, de ez több tényezőtől is függ: az átalakítás költsége, az autó fogyasztása és a használat gyakorisága határozza meg; minél többet használja az autóját, annál jobban megéri a befektetés.

Már 15 éve nyújtunk megbízható szolgáltatásokat cégünknél, a Szappanos Autógáznál, így felkészülten vállaljuk az LPG beszerelést, ami számos előnnyel jár, hiszen korszerű és környezetbarát megoldás. Megéri az LPG beszerelés ára, ugyanis költséghatékonyabban közlekedhet, mintha benzint használna fel. Az autógáz beszerelését megelőzően szakembereinkkel alaposan megvizsgáljuk a gépjárművet, és kiemelt figyelmet fordítunk a gyújtó- és az üzemanyagrendszer állapotára, majd több szempontot is figyelembe veszünk, amelyek alapján kiválasztjuk a legmegfelelőbb gázkészüléket és elektronikát. Erről részletesebben is informáljuk, ha ellátogat a www.autogazszereles.hu címen megtalálható weboldalunkra!

Győződjön meg Ön is arról, hogy megéri az LPG beszerelés árát kifizetni! Üzemeltesse a gépjárművet gazdaságosabban és környezetkímélőbb módon! Bízza ránk az autógáz beszerelését, és ehhez vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-944-7495-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a szappanosautogaz@gmail.com e-mail címünkre!