Hasznos tippek

Miért fontos a bontási igazolás kiadása?

Szeretne megszabadulni használhatatlanná vált autójától, és a lehető legjobb megoldást keresi? Az autóbontókban vállalják a roncsautó felvásárlást, így egyszerűen és gyorsan szabadulhat meg a feleslegessé vált járműtől. Azonban semmiképp se feledkezzen meg a bontási igazolás kiadásáról, ugyanis csak ezzel a nyomtatvánnyal a kezében bizonyíthatja, hogy már nem Ön birtokolja az autót.

Bármilyen mértékben is óvjuk autónkat a sérülésektől, előfordulhat, hogy baleset következtében teljesen használhatatlanná válik. Ebben az esetben célszerű minél hamarabb a roncsautó felvásárlás mellett döntenünk, mert ezen a módon megszabadulhatunk a minket terhelő költségektől, ami ránk vonatkozik mindaddig, amíg nevünkön van nyilvántartva az adott jármű. Egy autóbontóban rövid idő alatt elintézhetjük a roncsautó felvásárlással kapcsolatos teendőket, ahol a bontási igazolás kiadásáról is megfelelőn gondoskodnak. A bontási igazolás kiadása azért nélkülözhetetlen, mert ezáltal kezdeményezhetjük a teljes forgalomból való kivonást. Csak így mentesülünk az autóbirtoklással járó, kötelező költségek megfizetése alól.

A bontási igazolás kiadása mellett vállaljuk roncsautója felvásárlását is a Beck & Beck Autóbontó munkatársaiként. Tapasztalattal rendelkező szakembereink gördülékenyen teljesítik a feladatokat. Nem érdemes tárolnia a használhatatlan járművét, hiszen az rövid időn belül akár veszélyes hulladékká is válhat. Tudjon meg többet autóbontónk tevékenységéről, és informálódjon a bontási igazolás kiadásáról is a www.beckbonto.hu címen elérhető internetes oldalunkon!

Adjon túl használhatatlan autóján a lehető legegyszerűbb módon! Tegye lehetővé, hogy a még használható alkatrészek hasznosíthatóak legyenek! Roncsautó felvásárlása ügyében forduljon hozzánk bizalommal, és legyen biztos a bontási igazolás kiadásának teljesítésében! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-1-207-1474-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@beckbonto.hu e-mail címünkre!