Hasznos tippek

Miért fontos, hogy profikra bízza a motormosást?

A gépjármű kiváló állapotának megőrzése minden autós érdeke. Szeretne Ön is probléma nélkül utazni? Az alkatrészek ellenőrzése és tisztántartása során ne feledkezzen meg a motormosásról sem! Annak érdekében, hogy ne okozzon kárt, célszerű profi szakemberek segítségét kérni. Autókozmetikában lehetősége van a motormosás szolgáltatást bármikor igénybe venni.

Bizonyos idő után, főként a hosszú és zord telet követően lerakódás figyelhető meg a motortérben. Ennek tisztán tartásához nem ajánlott a magas nyomású mosó alkalmazása, ugyanis több kárt okozhat vele, mint amennyi haszna lenne. Autókozmetikában felelősségteljesen végzik el a motormosást és az egyéb tisztítási munkálatokat, olyan helyet célszerű választani, ahol tapasztalt szakemberek látják el a teendőket. Nézzük, mire érdemes figyelni:

  • Nem a motorblokk, hanem a motortér lemezeinek az alapos tisztítása a lényeges.
  • A motorteret érdemes belülről kifelé mosni, így a felhalmozódott kosz kinyomható.
  • Fontos, hogy tudja, hogy a meleg motorhoz nem érhet hideg víz.
  • Az elektromos berendezésekre nem irányulhat vízsugár.
  • A makacs szennyeződések eltávolítására kiválóan alkalmasak a vegyszerek.
  • Az általános motormosás mellett figyelmet igényel a hűtő, melyet a bogarak és más szennyeződések könnyen eltömíthetnek.

Niagara Carwash kézi autómosónkban nagy odafigyeléssel végezzük a motormosást és az egyéb hasonló feladatokat. Hozzáértő munkatársainkkal megbízható módon dolgozunk, ügyelünk arra, hogy semmilyen sérülés ne érje az alkatrészeket a motormosás során. Bármilyen autókozmetikai szolgáltatást szeretne igénybe venni, nálunk kiváló eredményre juthat, szerezzen bővebb információt tevékenységünkről a www.niagaracarwash.hu internetes oldalunkon!

Gondoskodjon az autó kiváló állapotáról rendszeres tisztítással, bízza szakembereinkre a motormosást, akik megfelelő módon látják el a feladatot! Érdeklődjön a tevékenységünkkel kapcsolatban a 06-70-389-8290-es telefonszámunkon vagy küldjön nekünk üzenetet a csepel.niagara@gmail.com e-mail címünkre!