Motorozás

Motorszerviz: gyors és megbízható megoldás

motorszerviz

Meghibásodott egy alkatrész a motorkerékpáron? Hosszabb útra vagy versenyre készül, és szeretné a járgányát alaposan átvizsgáltatni? Keressen fel egy motorszervizt, ahol gyors segítséget nyújtanak, alkatrész cseréje esetén pedig rövid időn belül biztosítják a megfelelő terméket!

Ha motorkerékpárral közlekedik, bizonyára már tudja, mennyire kényelmes megoldást jelent a többi jármű használatához képest. Annak érdekében viszont, hogy balesetmentesen érjen célba, nem feledkezhet meg a rendszeres ellenőrzésről, karbantartásról. Fontos, hogy tisztán tartsa a motort, az alapos vizsgálatot, valamint a javítást pedig célszerű motorszerviz szakembereire bízni. A gumiabroncsok nyomásának és profiljának, valamint a fékbetétek, féktárcsák kopásának, a lánc feszességének ellenőrzése, a kuplung holtjátékának beállítása, a motorolaj pótlása, a légszűrők tisztítása, a hűtővíz, a kapcsolók, a fény- és hangjelző berendezések, és a kormánycsapágy vizsgálata mind lényegesek. Ha szeretne biztos lenni abban, hogy minden rendben van, vagy elengedhetetlen valamelyik alkatrész cseréje, tanácsos motorszervizt választani.

Fáncsi Motor motorszervizünkben gyors és megbízható megoldást nyújtunk, bármilyen hiba elhárítására van szükség! Kis- és nagymotorok javítását, szervizelését egyaránt vállaljuk, a hiányzó alkatrészeket rövid időn belül biztosítjuk. Modern eszközökkel, korszerű módszerekkel látjuk el a ránk bízott feladatokat. Rugalmas kiszolgálással, kedvező árakkal várjuk, igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy elégedett legyen a motorkerékpárjával. Tudjon meg többet motorszervizünk szolgáltatásairól a www.fancsi-motor.hu weboldalon!

Ne feledkezzen meg a motor rendszeres ellenőrzéséről és karbantartásáról! Bármilyen rendellenességet észlel, vegye fel a kapcsolatot motorszervizünk szakembereivel! Bízza profikra a javítást, így biztonságban, balesetmentesen és kényelmesen közlekedhet minden alkalommal! Hívja bizalommal a 06-30-9720320-as telefonszámunkat, vagy írjon nekünk a fancsi.motor@gmail.com e-mail címünkre!