Hasznos tippek

Műszaki vizsga – Miért célszerű felkészülni?

műszaki vizsga

Bizonyára Ön sem szeretné, hogy a műszaki vizsgán derüljön ki, milyen javítási munkálatokra van szükség. Gyorsan és egyszerűen intézheti a vizsgáztatást, valamint a váratlan kiadásoktól is megkímélheti magát, ha felkészíti a járművét a műszaki vizsgát megelőzően.

Minden jármű esetében szükség van a műszaki vizsgáztatásra. Az érvényességi idő a közlekedési eszköz korától függ, az új típus műszaki vizsgájának érvényessége 4 év, ha ennél régebbi, akkor 2 évente kötelező az előírásoknak eleget tenni. Néhány esetben évente kötelező, mint például a taxik, a mentőautók, vagy a tömegközlekedési eszközök.

műszaki vizsga előtt érdemes időt szánni a jármű átvizsgálására, amit megtehet otthon, de érdemes szervizben dolgozó szakemberek segítségét is kérni. Ha szükség van a javításra, valamelyik alkatrész cseréjére, sokkal inkább megéri ezt időben megoldani. A szélvédő, a lámpák, a kerekek kiemelt figyelmet igényelnek. A gumik nem lehetnek kopottak, a dísztárcsákat pedig le kell venni a műszaki vizsga előtt. Az ülések stabilitása, problémamentes állíthatósága, valamint a biztonsági övek kifogástalan állapota is mérvadó. Nem szabad megfeledkeznie az elakadásjelzőről, az izzókészletről, és az egészségügyi csomagról sem, mivel ezek is hozzátartoznak a jármű felszereltségéhez. Amennyiben az autója rendszeresen szervizelt, nem érheti meglepetés.

Ha Komárom-Esztergom megyében él, vagy örömmel bízná rá itt dolgozó szakemberekre a járművét, érdemes felkeresni cégünket, a Géniusz Trade Kft.-t! Nagy tapasztalattal vállaljuk a műszaki vizsgára való felkészítést, így a karbantartást, a javítási munkálatok elvégzését, majd a vizsgáztatást is. Rövid határidőn belül kerülhet sor a műszaki vizsgára, ha hozzánk fordul segítségért. Informálódjon részletesen a szolgáltatásainkról a www.geniusztrade.hu weboldalon!

Készítse fel időben és megfelelően a járművét a műszaki vizsgára! Kerülje el a kellemetlenségeket, és spóroljon sok időt azáltal, hogy alaposan ellenőrizteti a tulajdonát még a vizsgáztatás előtt! Kérje kollégáink segítségét, és egyeztessen időpontot a műszaki vizsgára a 06-70-3684641-es telefonszámunkon, vagy küldjön üzenetet a geniusztradekft@gmail.com e-mail címünkre!