Ügyintézés

Nagy terhet vesz le a szállítmányozó cégek válláról a sofőr bérszámfejtés

Egy teherszállító, fuvarozó vagy személyszállító vállalkozásnak számtalan törvényi előírásnak kell megfelelnie és komplex jogszabályokat kell betartania. Csak a legritkább esetben van kapacitás cégen belül elvégezni az adóügyeket és a sofőr bérszámfejtés fontos feladatait is. Nem csak azért szükséges a sofőr bérszámfejtést kiszervezni, mert felesleges lenne egy-egy alkalmazott értékes munkaidejét erre pazarolni, hanem mert fontos, hogy olyan személy végezze a sofőr bérszámfejtést, aki átlátja az ide vágó jogszabályokat és kihirdetéseket.

A sofőr bérszámfejtés esetében ugyanis nem elegendő a Munka Törvénykönyvében foglaltaknak megfelelni, hanem más, szakmai sajátosságokat figyelembe kell venni. Ilyen a nemzetközi járművek személyzetére vonatkozó Európai Megállapodás hirdetménye is (AETR, 2001, év IX.). Azonban nem csak ez az egy jogszabály az, amit figyelembe kell venni a sofőr bérszámfejtés során. A bonyolult jogszabályi útvesztőben pedig egy tapasztalatlan, hozzá nem értő alkalmazott könnyedén hibázhat.

Bízzuk a sofőr bérszámfejtést profi cégre!

A fuvarozást érintő jogszabályok betartásával csakis egy nagy tapasztalattal és naprakész információval rendelkező bérszámfejtő cég képes lépést tartani. Hozzáértő személyek nélkül szinte lehetetlen elvégezni a sofőrök bérszámfejtését. A bérszámfejtés kiszervezése költséghatékonyságot és folyamatos szakmai támogatást jelent a vállalkozások számára.

A bírságok és hiánypótlások elkerülése érdekében érdemes professzionális sofőr bérszámfejtővel együtt dolgozni! Szakmai tanácsokért bátran felkereshet a +36-30-308-7506-os telefonszámon vagy e-mailben, az infoberszamfejtes@gmail.com címen, a www.aetrberszamfejtes.hu weboldalon pedig további szolgáltatásaimról és áraimról is bővebben tájékozódhat. A bérszámfejtésen felül olyan bérügyi juttatások feladatait is bátran rámbízhatja, mint a pótlékok, a napidíj vagy az üzemanyagmegtakarítás kiszámítása, keressen fel bátran, szívesen segítek!