Ügyintézés

Rendszámtábla csere gyors és egyszerű ügyintézéssel

Megsérült a rendszámtáblája, vagy elhagyta utazás közben? Sürgősen szüksége van egy másikra, mivel rendszeresen közlekedik? Esetleg egyedi rendszámtáblát szeretne az autójára felszerelni? Az ügyintézés sok időt vehet igénybe, ezért ha nem szeretne várakozni, érdemes olyan szolgáltatót felkeresni, ahol gyors megoldást nyújtanak.

A közúti közlekedés szabályai szerint csak akkor lehet a közúti forgalomban részt venni, ha a jármű forgalomba helyezése engedélyezett. Nélkülözhetetlen a rendszámtábla felszerelése, ami nélkül semmiképp sem indulhat útnak. Ezzel történik meg a gépjármű azonosítása, mindenféle hivatalos ügyintézésnél, és a különféle ellenőrzések során szükség van rá. Ha a rendszámtáblát leveszi a gépjárműről bármilyen ok miatt, akkor az a továbbiakban nem vehet részt a közlekedésben.

Előfordulhat, hogy megsérül a rendszámtábla, vagy elhagyja, esetleg lejár. Ilyen esetekben fontos, hogy minél előbb pótolja. Az ügyintézés sok időt és energiát vehet igénybe, amit elkerülhet, ha profikra bízza a feladatok ellátását. Lehetősége van minden rendszámtáblával kapcsolatos teendőt megbízható cég szakembereinek segítségével megoldani, akik több éves tapasztalattal, precízen tesznek eleget a kérésének. Egyedi igény esetén kérheti, hogy a megjelölt betűk és számok jelenjenek meg a rendszámtáblán.

Budapesten akár néhány órán belül, az ország más pontjain pedig 1-2 nap átfutási idővel vállaljuk a rendszámtáblával kapcsolatos ügyintézést. Cégünk, a Forwex Bt. teljes körű szolgáltatást nyújt, így számíthat ránk ha rendszámtábla készítésre van szükség, és okmányirodai ügyintézés, próbarendszám kiváltása, forgalomba helyezési eljárás lebonyolítása esetén is. Bővebb információért keresse fel a www.rendszamtabla.hu weboldalunkat!

Kérje a segítségünket annak érdekében, hogy minél hamarabb hozzájusson az új rendszámtáblához! Bízza ránk az ügyintézést, akár a régi rendszámtábla pótlására van szükség, akár egyedi megoldást szeretne! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-9363372-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@rendszamtabla.hu e-mail címünkre!