Alkatrészek

Sosem jön jókor ha elromlik az akkumulátor!

Ismerős az érzés, hogy valahová sietnénk a családdal és pont akkor megy tönkre valami, amikor a legnagyobb szükség lenne rá? Tipikus példája az ilyesfajta helyzeteknek, amikor a családot látogatnánk meg karácsonykor autóval, de a kocsi nem akar gyulladni. A téli időjárás ugyan sokféle problémát előhozhat az autóból, de sok esetben csupán akkumulátor javításra van szükségünk.

Az akkumulátor javítás egy ingyenes műszeres bevizsgálással történik, amely során kiderül, hogy menthető-e még az alkatrész. Sokan ugyanis feleslegesen kidobják a régi, rossznak vélt autó aksit, pedig a megfelelő szakember akár újjá is varázsolhatja azt. Persze nem mindegy milyen típussal van dolgunk. Az akkumulátor javítás során ugyanis a lúgos változatok menthetőek. A savas aksik sajnos  egy idő után tönkremennek, elhasználódnak és ha a bevizsgálás azt igazolja, akkor örökre búcsút kell intenünk neki.

A lúgos akkumulátorok 100%-osan felújíthatóak!

Az akkumulátor javítás sok évnyi speciális szaktudást, nagy fokú gyakorlatot és megfelelő felszerelést követel meg. Azonban az akkumulátor javítással sok időt és pénzt takaríthatunk meg, hiszen a lúgos akkumulátorok akár teljesen újszerűvé is varázsolhatóak – például a bennük lévő lúg cseréjével. Nem csak az autók és más járművek akkumulátorai menthetőek, hanem napelemes rendszerek akkumulátorai, tűzjelző berendezések és vészvilágítások aksijai is egyaránt.

Legyen szó akármilyen meghibásodott akkumulátorról, az Akku Expressz Kft. örömmel segít, hogy újszerűvé varázsolja azt a legjobb tudása szerint. Az akkumulátor javítás mesterei már több, mint harminc éves tapasztalattal várják meglévő és új ügyfeleiket is. Szolgáltatásaik részletes bemutatását a https://www.akku-expressz.hu webcímen olvashatjuk, de örömmel válaszolnak minden feltett kérdésünkre e-mailben, az info@akkumulatoraruhaz.hu címen vagy telefonon a +36 1 282 47 46-os számon. Hétfőn, szerdán és pénteken 8 és 14 óra között, kedden és csütörtökön pedig 8 és 18 óra között várják ügyfeleiket Budapesten a Rákóczi utca 77. szám alatt.