Hasznos tippek

Teherautó mentés biztonságosan és gyorsan

Teherautóval közlekedik, és előfordult már, hogy műszaki meghibásodás vagy baleset miatt nem tudta folytatni az útját? Nagy figyelmet fordít a jármű rendszeres és alapos ellenőrzésére, de szeretné tudni, mit tehet vészhelyzetben? Bárhol éri kellemetlenség, kérje teherautó mentéssel foglalkozó szakemberek segítségét!

Számos munkaterületen van szükség a teherautók használatára, hiszen ezek a járművek alkalmasak a nagy terhek szállítására. Sok sofőr nem csak az országban dolgozik, hanem a határon túlra is szállít termékeket. Ha Ön is teherautót vezet, bizonyára tisztában van azzal, mennyire fontos az alkatrészek alapos ellenőrzése, időben történő cseréje, hiszen nem csak a saját épsége múlhat ezen, hanem a szállítmány kifogástalan állapota is. Sajnos ennek ellenére is jelentkezhet műszaki hiba, és előfordulhat más figyelmetlensége által okozott baleset. A teherautó mentés nem egyszerű feladat, mivel az átlagosnál nagyobb méretű és súlyú járműről van szó, emellett pedig fontos az áruk sérülésmentes mozgatása. Ilyenkor célszerű rögtön teherautó mentéssel foglalkozó szakembereket hívni, akik gyakorlattal, megfelelő eszközökkel segítenek Önnek.

Ha műszaki mentésre, helyszíni javításra, szállításra van szükség, hívja bizalommal cégünk, a Truck Assistance Hungary Kft. munkatársait! Több, mint 10 éve nyújtunk segítséget, bármilyen probléma merül fel útközben. Kedvező áron vállaljuk a teherautó mentést, amit korszerű szerszámokkal és berendezésekkel végzünk. Készséggel állunk a rendelkezésére a nap bármely szakaszában, akár éjszaka is, igyekszünk minél gyorsabban a helyszínre érkezni. Érdemes bennünket választani, hiszen pontos tájékoztatásra, gyors és költséghatékony megoldásra, szakértő segítségnyújtásra számíthat! Tudjon meg többet teherautó mentés szolgáltatásunkról a www.kamionmentés.hu weboldalon!

Fordítson nagy figyelmet a járműve alkatrészeinek ellenőrzésére, és induljon útnak biztonságban! Ha hirtelen meghibásodás, vagy baleset miatt nem tud tovább utazni, lépjen velünk kapcsolatba! Bármikor van szüksége teherautó mentésre, hívja bátran a 06-20-9277567-es telefonszámunkat, vagy keressen bennünket a kamionmentes@yahoo.com e-mail címünkön!