Alkatrészek

Varta autó akkumulátor – ha a legjobbat keresi

A Varta történelme és tapasztalata komoly biztosíték, amikor akkumulátort keresünk, hiszen mindenki igyekszik a legjobbat megtalálni, bármiről is legyen szó. Az energia ráadásul az életünk központi része, akár az otthonunkban, akár az autónkban van szükség rá. A Varta autó akkumulátorai képesek biztosítani azt a színvonalat, amit elvárunk, sőt, annál többet is.

A céget Adolf Müller 1887-ben alapította, azonban a Varta akkumulátor név csak 1904-ben született meg. Számos szabadalmat jegyeztetett be; ilyen például az 1955-ös új technológia, ami a sorozatgyártásra vonatkozik, és a lényege, hogy papírral bélelik, és duplán fedett elválasztókkal szerelik a Varta autó akkumulátorait. Ezt a szabadalmat 23 országban vették át. Manapság, a Start-Stop rendszerű autók 80%-ában Varta autó akkumulátor üzemel, ami gyakorlatilag biztosítja a cégnek a világelsőséget. Jelenleg olyan akkumulátorokat fejlesztenek, amelyek teljes mértékben gondozásmentesek, és ellenállnak a szélsőséges éghajlati körülményeknek is.

Bármilyen járművet kell energiával ellátni, a Varta akkumulátor nem okozhat csalódást: autókhoz, motorcsónakokhoz, motorkerékpárokhoz, lakóautókhoz, traktorokhoz, teherautókhoz és számos más járműhöz vásárolhatóak meg a cég termékei. A Varta autó akkumulátor hosszabb élettartamú, mint az átlagos típusok, és a hideg téli fagyokban is stabil indulást biztosít.

Cégünk, az Akku Expressz Kft. többek között a Varta autó akkumulátorainak forgalmazásával is foglalkozik. Bármilyen típushoz keres akkumulátort, nálunk megtalálja, és egyszerűen, néhány kattintással meg is rendelheti. A Varta autó akkumulátorok jelenleg (a cikk megírásának pillanatában) akciósak webáruházunkban, tehát ha kedvezményesen szeretne hozzájutni a lehető legjobb minőségű akkumulátorokhoz, itt az alkalom! Tekintse meg széles választékunkat, és olvasson még többet a Varta autó akkumulátorairól a honlapunkon, amit a www.akku-expressz.hu címen talál, amennyiben pedig kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-282-4746-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@akkumulatoraruhaz.hu e-mail címünkre!